3 Typer Med Tepper For 3 Ulike Rom

Tepper for Barnerom

Uansett om du skal finne teppe til rommet til barna, hele huset, eller rommet barna leker i, er stilen du velger på barneteppet på mange måter et personlig valg. Men med trender for både klær og alt vi omringer oss med kan selv din hjemmedekor og tepper behøve noen endringer fra tid til annen. Barn er så oppfinnsomme, og lekeområdene og soverommene bør alltid ha rom som lar dem uttrykke sin kreativitet. Så når det kommer til barnevennlige tepper kan det være en vanskelig balanse mellom holdbarhet og komfort. Barnetepper må sikre at barna er komfortable, noe som kommer med tepper som er laget av gode fibre.

Tepper for Stuen

En stue er det sosiale midtpunktet i et hus. Hvilken type gulv man har i stuen spiller også en viktig rolle. Det kan derfor være ganske viktig at gulvet er mykt, komfortabelt, og koselig. Utover dette kan andre funksjoner som enkelhet ved rengjøring, holdbarhet, vevingen, og fargen gjøre store utslag på hele din dekor, så det kan derfor være lurt med litt forberedelser når man skal velge ut teppe.

 Fibrene i teppet påvirker både utseendet og holdbarheten på teppet. Det er viktig å sjekke kvaliteten på produktet når man skal kjøpe teppe til stuen, dette kan man gjøre ved å bøye teppet bakover. Dersom teppet kan bøyes lett betyr det at teppet er av lav kvalitet og vil slites ut raskere. Et teppe av god kvalitet vil medfølge en god garanti. Man bør også ta mykheten og fargen i betraktning. Varme farger, som beige eller rød, skaper en koselig stemning og skjuler flekker.

Tepper for Gang eller Entre

Det pleier å være mye trafikk i områder med trapper og ganger. Også kalt løpere, er tepper for disse områdene spesielt utformet og designet for å dekke og forskjønne smale og lange områder i huset, slik som ganger, inngangspartier og trapper.

Tepper med fibre av polyester og nylon er bra å ha i gangen, ettersom de er sterke og kan stå mot mye trafikk i tillegg. Fibrene er også motstandsdyktige og holder seg pene. De holder seg godt mot flekker og er meget holdbare. De vil ikke slites ut og falme, og beholder fargen. Polyester er laget av resirkulerte plastflasker, så de er også miljøvennlige og resirkulerbare når tiden kommer for å skifte dem ut. Det finnes mange ulike farger tilgjengelige slik at de vil matche nesten ethvert interiør.

Det første man må tenke på når man skal velge teppe er hvor mye trafikk det er i området teppet skal være. Før du kjøper teppe til ulike rom må du ta dette i betraktning, teppet må være av den beste kvaliteten og holdbarheten. Fibrene i teppet må være enkle å rengjøre og motstandsdyktig mot flekker. Teppene av den aller beste kvaliteten vil alltid være laget av ull. Ja, ulltepper har en tendens til å være dyre, men de er bedre enn hvilke som helst andre tepper som finnes der ute. Du bør ta sikte på å velge et teppe i lyse farger ettersom de kan gjøre at rommet føles større, der mørke tepper kan gi en varm og koselig følelse i et lyst rom.