Neljä fiksua tapaa puhdistaa lampaantaljat

Neljä fiksua tapaa puhdistaa lampaantaljat

Lampaantaljat TrendCarpet-verkkokaupasta lisäävät kotisi sisustuksen eleganssia. Ihanat, monipuoliset, luksusta huokuvat ja klassiset taljat tuntuvat myös mukavilta jalkojen alla. Upeat taljat ovat luonnollisia eli samalla bakteerien kertymistä ehkäiseviä ja huonosti palavia. Lampaantaljat ovat kestäviä, jos niitä hoidetaan oikein. Ajan kuluessa talja saattaa näyttää kovettuneelta tai haalistuneelta. Et varmasti halua tämän tapahtuvan taljallesi. Älä siis huolehdi liikoja, koska voit käyttää näitä neuvoja taljasta huolehtimiseen ja sen pitämiseen kauniina sekä lämpimänä.

Kun kyse on lampaantaljan puhdistuksesta ja hoidosta, on toimintatapoja monia. Tässä artikkelissa jaamme neljä fiksua tapaa puhdistaa lampaantaljat upouuden näköisiksi.

Pesu ja pölyn poistaminen: Normaalisti sinun kannattaa puhdistaa lampaantalja pölystä eläinten harjalla tai teräsharjalla, joita käytetään turkin puhdistamiseen. Voit myös ravistaa taljaa voimakkaasti. Harjaaminen kannattaa tehdä ennen pesemistä niin saat takut selvitettyä. Lampaantaljan harjaaminen pitää myös huolen, että taljan turkki ei asetu pysyvästi yhteen asentoon.

Jos talja näyttää likaiselta ja lian puhdistaminen ei auta, peseminen voi olla hyödyksi.

Jos taljan tahra on näkyvä, käytä valkoista kosteaa liinaa lian poistamiseen. Mutta jos sinusta tuntuu, että koko matto tarvitsee pesua, onnistuu sekin.

Lampaantalja on herkkä materiaali, joten sitä ei saa pestä kemikaaleilla, valkaisuaineilla, pesuaineilla tai huuhteluaineilla. Normaalien kankaiden pesuun käytettäviä pesuaineita ei suositella lampaantaljoille.

Älä koskaan käytä kuumaa vettä lampaantaljan pesuun. Käytä sen sijaan kylmää tai lämmintä vettä. Muista pestä talja hellävaroen. Kun olet hinkannut liat pois, purista likainen vesi lampaantaljasta.

Useimmiten lampaantaljat voi pestä koneessa, mutta sopivalla asetuksella ja kylmällä tai kädenlämpöisellä vedellä.

Kuivaaminen: Lampaantaljoja ei pidä kuivata suoraa auringonvalossa eikä koskaan kuumalla ilmalla (esim. kuivausrumpu).

Neuvomme sinua kuivaamaan lampaantaljan hitaasti omillaan. Tämä ehkäisee sen jäykistymistä. Ammattilaiset ilmakuivaavat taljoja 7-10 päivää.

Altistuminen auringonvalolle tai kuivausrummulle saattaa aiheuttaa kutistumista tai materiaalin kovettumista. Joten kuivaa lampaantaljat sisällä kuivassa tilassa kaukana auringonvalosta.

Jos ilma ulkona on tuulinen ja hieman lämmin, mutta ei kuuma, voit kuivata taljaa varjoisessa paikassa. Voit käyttää myös kuivaustelinettä.

Harjaaminen: Monet ihmiset harjaavat maton, kun se on märkä ja uudestaan sen ollessa kuiva. Pitkä hampainen harja sopii taljan harjaamiseen. Kun olet viimeistellyt puhdistuksen, on sinulla pörröinen lampaantalja, joka näyttää uudelta.

Kaiken tämän pesemisen jälkeen talja saattaa näyttää hieman sotkuiselta ja sen alaosa on voinut jäykistyä, joten taljan ollessa edelleen kostea se voidaan venyttää sen alkuperäiseen muotoon.

Voit myös hieroa varovaisesti nahan alapuolta palauttaaksesi sen pehmeyden.

Ammattilaisen apu: Kaikki yllä mainitut puhdistusprosessit onnistuvat kotona, mutta jos lampaantalja on värjätty sen puhdistaminen käsin tai koneessa on riskialtista.

Kaikki pesuaineet tai puhdistusaineet saattavat reagoida kemikaalisesti värin kanssa ja niin taljan värit voivat joko haalentua tai muuttua.

Neuvomme siis sinua konsultoimaan luotettavan pesulan kanssa, joilla on kokemusta värjättyjen talojen pesusta.

Lampaantaljat ovat mahtava lisäys kotiimme, halisimmepa käyttää niitä sohvilla tai tuoleilla. Pörröiset taljat tuntuvat pehmeiltä jalkojemme alla. Eli käytä näitä ohjeita ja pidä taljat kotonasi kunnossa pidemmän aikaa.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wayofhealthylife/public_html/wnol.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Home improvement 0 Comments

5 Things You Never Knew About a Typical Crime Scene Cleaning Company

Not many people think about the work of a crime scene cleaning company until there’s the need for the service. Quite a bit of effort goes into the process of cleaning

Home improvement 0 Comments

Why UPVC Windows Rate High Among Homeowners

If you want to successfully update your house, you need to learn more about uPVC window products. This type of window resembles a wood window. However, it fits snugly into

Home improvement 0 Comments

Why should you regularly clean your HVAC systems?

Heating, Ventilation and air conditioner system are widely used in houses across America. These systems are 1 shot solution to ventilation, heating and cooling needs of your house. After prolonged

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wayofhealthylife/public_html/wnol.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/functions/filters.php on line 221