Hoe te om de authenticiteit van een wollen tapijt te vertellen

Terug in de dag, toen het kopen van een deken was er geen het vragen dat u een authentiek wollen deken kocht. In de tijd van vandaag, is het jammer om te zeggen dat bijna alles is synthetisch. Er zijn geruchten dat zelfs sommige van onze voedingsmiddelen producten zijn synthetisch. Dus nu de vraag rijst, hoe weten we wat er echt is en wat niet? Nou, bij het kopen van online zijn er slechts een paar plaatsen die daadwerkelijk de verkoop van authentieke producten. Bijvoorbeeld, is TrendCarpet één van de weinig online opslag die authentieke dekens verkoopt. Ze variëren van wollen tapijt, Beni Ouarian en, vele, veel meer.

Dus om te beginnen dit artikel gaan we geven u een paar tips over hoe je zien of u hebt gekocht een authentieke wollen tapijt of niet.

  1. Prijs

Nu is er niets mis met geld te besparen, maar als je iets authentiek te kopen bent u zeker weet dat als de prijs lager is dan wat gebruikelijk is het bijna altijd niet authentiek. Nu, soms u geld besparen op iets dat legit is, maar voor het grootste deel, als de prijs is onder de normale prijsstelling, dan is het meestal niet authentiek. Wollen tapijten zijn natuurlijk met de hand gemaakt. Weten dit dan in termen van prijs het gaat om een beetje duurder dan een synthetische een. Hoewel wollen tapijten zijn iets gekanteld meer naar de dure kant, het kopen van een wollen deken bespaart u geld op de lange termijn. Eigenaren van deze tapijten weten dat deze verklaring waar is. Sommige mensen hebben zelfs de gelegenheid gehad om een wollen tapijt van een grootouder of ouder te ontvangen. Dit soort tapijten zijn vacuüm vriendelijk samen met eenvoudig opruimen, waardoor ze een totale budget-vriendelijke kopen. Er zijn veel plaatsen om een tapijt te kopen als je geïnteresseerd bent, maar alleen TrendCarpet biedt de breedste selectie van legitieme wollen tapijten die er zijn.

  1. Gevoel

Omdat wollen tapijten zijn meestal mijn hand gemaakt, en niet in een grote fabriek, de voorkant en de rug gelijk aan de tapijten zullen worden glad en buigbaar. Synthetische dekens, enerzijds, zijn lichtjes vlot op de oppervlakte en op de bodem zijn zij zeer hard, u de lijm zelfs zien houdend hen samen.

  1. Levensduur

Terwijl de synthetische dekens gewoonlijk vijf tot zes jaar duren, zal een wollen tapijt meer dan 50 jaar duren! De reden hiervoor is omdat wol is een van de meest natuurlijke duurzame vezels die er zijn. Aan de andere kant, synthetische tapijten zijn veel meer kans om te verslechteren, mat naar beneden, en de algehele slijtage eerder, als gevolg van de producten die ze zijn gemaakt van.

Wanneer het debat tussen wol of synthetische dekens omhoog komt, is de koper degene die echt beslist welke zij zullen nemen. Welke is het beste? Nu dat we hebben gezien de verschillen tussen synthetische en authentieke we zijn er vrij zeker van dat iedereen kan make-up van hun geest wat past bij een. Als u eens meer geinteresseerd bent, u naar TrendCarpet gaan en gaan en zoeken naar de beste dekens daar online.