Saker du behöver veta om trappstegsmattor

Kvalitet

Trappstegsmattor finns i olika val, som neutralt beige till iögonfallande mönster. Oavsett din personliga smak så har TrendCarpet ett otroligt utbud som väntar på dig. De är tillverkade av ett material som motstår fläckar och utnötning, vilket gör att de kommer hålla utseendet i flera år. Dessa mattor kan tvättas i maskin och passar även för utomhusbruk. Eleganta runda trappstegsmattor skyddar mot att glida omkring. Trappstegsmattorna ger ett dekorativt inslag till din matta. De har superstarkt klister, så de kommer garanterat sitta på plats. De stöds också av fasta plastkanter som skyddar mot skador. De är enkla att sätta dit och är tillverkade av brandsäkert material. Se vårt otroliga utbud på TrendCarpet.

Välj av en mängd olika sorter

För de som föredrar den dekorerade stilen kommer akrylmattorna passa perfekt. Den rundade kanten på varje trappstegsmatta kommer inte bara ge en sofistikerad look, utan skyddar också känsligt trägolv från repor. Dessa trappstegsmattor har skyddande skenor i rostfritts stål i olika bredd som du kan välja bland.

Den moderna, hållbara konstruktionen av nylon är vävd så tätt att den inte kommer hålla fast vid smuts. Detta gör att städningen blir superenkel. De har bra pris, vilket gör det lätt för alla att hålla rent. De hjälper till att minska oljud och färgen kommer inte blekna. Nu finns de också i flera färger och mönster. Om du har husdjur som halkar och glider upp och ned för trappan kommer baksidan i antihalkmaterial att göra både deras och ditt eget liv mycket enklare. Den enkla och minimalistiska stilen kommer passa med stilen du har hemma, oavsett vilken den är. Mattorna har också dubbelsidig tejp och ett års garanti medföljer.

Ett annat alternativ är ett blandat jacquardtyg med speciellt Saloum-tyg. Det kommer inte fälla över hela golvet som vissa andra material gör. De har återanvändningsbara klisterbitar, de kan maskintvättas utan att tappa antihalkförmågan. De är tjocka och har en elegant, modern look och finns i flera neutrala färger. Den är designad med bekvämlighet i åtanke, och varje matta kan lättare fästas på trappan med fler remsor i öglor på baksidan. Detta gör att de fastnar lättare men också att du kan ta bort dem lättare, särskilt när du vill städa under mattan. Kanterna kommer inte bli fransiga, och mattorna finns i flera standardstorlekar.

Köp

Trappstegsmattor kan köpas som en enhet eller i paket. En låg profil gör dem lätta att dammsuga, och materialet olefin är UV-behandlat för att förhindra att färgen falnar. De är också veckade för att du ska få bättre fäste. Vår senaste kollektion finns endast på TrendCarpet. De passar både inomhus och utomhus då de kan suga upp fukt och golvet kommer inte bli smutsigt. De har en förstärkt baksida bestående av återvunnet gummi, vilket gör att du inte kommer halka. De kan också klara av extremt väder. De finns tillgängliga för budgetvänliga priser. Vår nyaste val kan endast hittas på TrendCarpet, kolla in dem.